Arhiva novosti

 • Raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta 11.07.2016

  GKP Komunalac d.o.o. nabavio je mobilno reciklažno dvorište kako bi omogućio svojim korisnicima bliži pristup reciklažnom dvorištu te odvajanje korisnog i problematičnog (opasnog) otpada posebno za prigradska naselja.

  Opširnije
 • Objavljen poziv za dostavu iskaza interesa za pronalaženje strateškog partnera za plin 04.07.2016

  Koprivnički Komunalac je danas, 04. srpnja 2016. godine u Jutarnjem listu i Večernjem listu objavio početak postupka pronalaženja strateškog partnera u plinskom biznisu raspisivanjem Poziva za iskaz interesa vezano na obavljanje djelatnosti distribucije plina koja se obavlja u društvu kćeri Koprivnica plin d.o.o. te djelatnosti opskrbe plina koja će se u dogledno vrijeme registrirati u posebnom trgovačkom društvu koje će biti univerzalni pravni sljednik za opskrbu plinom koja se trenutačno obavlja u Komunalcu u Sektoru plina.

  Opširnije
 • Uređenje i održavanje gradskog groblja u Koprivnici 27.06.2016

  Komunalac je započeo s uređenjem i održavanjem grobljanskih površina na području Grada i okolice. Prvo u planu bilo je gradsko groblje ” Pri Sv. Duhu “, gdje su provedene aktivnosti košnje, uređenja šetnica i brige o postojećim cvjetnim gredicama i instalacijama. Posebna pažnja posvećena je okolini dječjih grobova i kipovima anđela čuvara.

  Opširnije
 • Obavijest – odvoz kućnog otpada 21.06.2016

  Obavještavamo cijenjeno građanstvo da će se 22. lipnja , Dan antifašističke borbe , odvoz kućnog otpada obavljati u skladu s redovitim rasporedom.

  Opširnije
 • Razmjena udžbenika u Domu mladih Koprivnica 27.06. – 02.07.2016. 20.06.2016

  I ove godine, GKP Komunalac u prostorima Doma mladih Koprivnica organizirat će razmjenu knjiga i udžbenika za osnovne i srednje škole za slijedeću školsku godinu 2016./2017.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9208/18. od  01.08.2018. godine, Gradsko Komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje ...

Opširnije

JAVNI NATJEČAJ U KRUGOVIMA

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 9208/18 od 1. kolovoza ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije