eRačun otvori, sat saune osvoji!

Poštovani korisnici,

Komunalac d.o.o. nagrađuje 50 prvih korisnika koji otvore svoj eRačun za plaćanje usluga Komunalca s ulaznicom za jedan sat korištenja saune u Spa centru Cerine.

Komunalac d.o.o. je svim građanima Grada Koprivnice i drugim korisnicima, olakšao mogućnost plaćanja usluga uvođenjem BESPLATNE usluge e-računa putem dva servisa za elektroničke račune, HT portal Svi računi i ePošta. Da bi se korisnici mogli koristiti ovom uslugom, potrebna je prethodna registracija. Sam postupak  je vrlo jednostavan i obavlja se preko stranice www.sviračuni.hr i www.eposta.hr gdje su sve mogućnosti zaprimanja računa objašnjene i pružene na izbor.

E-račun je dokument potpuno istovjetan papirnom, a uz njega je moguće priložiti različite dokumente (elektroničke ili skenirane) poput popratnih dopisa, priloga, obrazaca, ugovora i ostalih dokumenata koji se prilažu računu kada se šalje u papirnatom obliku.

E-račun sadrži sve potrebne elemente koje račun treba imati te u sebi sadrži važne podatke za obračun PDV-a sukladno Zakonu o PDV-u u RH. Standardiziran je i strukturirani oblik računa u elektroničkom obliku koji sadrži sve obvezne stavke propisane važećom regulativom. Uvijek stižu na vrijeme i ne mogu im pristupiti neovlaštene osobe, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo naš okoliš.

Komunalac se pružanjem usluge E-računa uskladio s normama i preporukama EU, sve u cilju ubrzanja poslovanja i ušteda vezanih uz smanjivanje papirnate dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja, bolje i efikasnije pružanje usluga  krajnjim korisnicima.

To je samo dio djelatnosti Komunalca na polju povećanja čistoće okoliša  i  energetske  održivosti u cilju povećanja kvalitete života građana  Koprivnice i okolice. Registracijom na jedan od navedenih portala za e-račune postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod