Festival „Jaje“ i ove godine razveselit će najmlađe

U ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program ovogodišnjeg Festivala „Jaje“.

IMG_1528 IMG_1535 IMG_1545

Festival je prvi puta održan 2015.g. u organizaciji tvrtke „Hartmann“ d.o.o. iz Koprivnice i suorganizaciji Kazališta „Oberon“ iz Koprivnice. Ovo je treća godina kako se održava, a trajat će od 13. do 15. listopada. Publika će imati priliku uživati u četiri predstave.

Bit će to sjajna tri dana vrhunskih predstava za djecu i mlade u Koprivnici. I to u čast jajetu! Jer bez njega ne mogu ni mali ni veliki. I mada će jaje biti prisutno na festivalu samo u obliku nagradne skulpture, festival je u konačnici njegova zasluga. Na sve predstave ulaz je besplatan, jer Festival Jaje je poklon tvrtke Hartmann gradu Koprivnici i njegovim, posebice najmlađim, stanovnicima – rekla je Tanja Novak ispred Kazališta.

Posebni značaj Festival ima za tvrtku Hartmann koji je ujedno i glavni organizator.

Skulptura svake godine mijenja boju, a ove godine je crveno – bijela, odnosno u bojama Danske. Prigodno, jer organizator festivala, ‘Hartmann’ slavi svoj 100-ti rođendan – puno stoljeće posvećenosti dobrobiti jaja – rekla je Melita Bači, direktorica Hartmanna.

Konferenciji su ispred Grada Koprivnice prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Vesele me projekti koji imaju za cilj podizanje kulturne ponudu za mlade u gradu Koprivnici, jer u uvjetima globalizacije i modernih tehnologija, mladi su sve više zatvoreni u sebe te je važno ponuditi im nove sadržaje. Veliko hvala onima koji su nas okupili oko velike priče, a posebno Hartmannu – rekao je Mišel jakšić, gradonačelnik.

U Organizacijskom odboru festivala su Melita Bači kao predstavnica „Hartmanna“, Maja Hleb, predstavnica „Komunalca“ i izbornik programa festivala, ujedno ispred kazališta „Oberon“, Damir Mađarić. Stručni ocjenjivački sud čine Dubravko Jelačić Bužimski, Maja Holek i Luca Matić.

U petak, 13. listopada od 17.15 sati u Domu mladih je na rasporedu predstava „Bijeli jelen“, dok vas u subotu, 14. listopada očekuju dvije predstave – od 11.00 sati u Domu mladih je na rasporedu „Muka mladog vuka“, a od 17.00 sati u Dvorani Domoljub počinje predstava „Zašuti“. Zadnjeg dana, u nedjelju, 15. listopada od 11.00 sati u Domu mladih je na rasporedu predstava „Solo for 2“ ili „Solo za 2“.

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod