GKP Komunalac d.o.o. proširuje djelatnost održavanja javne rasvjete na nova područja

GKP Komunalac i Općina Legrad 14. siječnja 2016. godine potpisali su ugovor o održavanju javne rasvjete na području Općine Legrad. Sklapanjem novog ugovora, GKP Komunalac proširio je djelatnost održavanja javne rasvjete i na novo područje van Grada Koprivnice.
Na potpisivanju ugovora nazočni su bili: član Uprave GKP Komunalac, Zdravko Petras te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić.

Potpisivanje ugovora za poslove održavanja Javne rasvjeteDSCN2906DSCN2908

Ugovor je potpisan na razdoblje od dvije godine, a Komunalac će kroz navedeno razdoblje obavljati poslove tekućeg održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na cjelokupnom području Općine Legrad što iznosi 30 km duljine mreže javne rasvjete odnosno 473 rasvjetnih tijela, radi osiguranja kontinuirane i nesmetane funkcije rasvjete javnih površina, javnih cesta koja prolaze kroz naselja i nerazvrstanih cesta.

Održavanje javne rasvjete na području Grada Koprivnice, te od sada i na području Općine Legrad, Komunalac obavlja pomoću specijaliziranog vozila s hidrauličnom platformom visine 17m, te opremom za detektiranje podzemnih kabela i instalacija. Na poslovima održavanja rade iskusni elektromonteri pod nadzorom Komunalčevih inženjera elektrotehnike.

Organizacijska osposobljenost, tehnička opremljenost i kompetentnost, temeljena na stručnim, savjesnim i odgovornim djelatnicima, omogućuje GKP Komunalac uspješno izvršavanje svih ugovorenih obveza na području Grada Koprivnice i Općine Legrad, a u planu je i daljnje širenje poslova u području održavanja javne rasvjete na ostale okolne Općine.

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup zemljišta

Na temelju Odluke Uprave broj: 2214/18. od 16. 02. 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj za grobna mjesta

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 1376/18. od 30. 01. ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup zemljišta

Na temelju Odluke Uprave broj: 1186/18. od 24. 01. 2018. godine Gradsko komunalno poduzeće  Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Javni natječaj ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod