Humanitarna akcija prikupljanja plastičnih čepova

U nedjelju, 21. kolovoza 2017. godine održana je humanitarna akcija prikupljanja plastičnih čepova na Zrinskom trgu u sklopu projekta „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ koji Komunalac provodi zajedno s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca (UOLL).

Humanitarnoj akciji odazvalo se mnoštvo građana te je prikupljeno 88kg čepova, dok je za vrijeme trajanja akcije na Zrinskom trgu ukupno prikupljeno 118kg plastičnih čepova.

S obzirom na veliki odaziv pozitivno smo iznenađeni te Vam se svima još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju u humanitarnoj akciji kojom su građani pokazali da žele pomoći teško oboljelima. Obzirom da se čepovi više neće sakupljati na Zrinskom trgu, to nije kraj ove humanitarne akcije, već sakupljene čepove možete predati u Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca,  prodajom prikupljenih otpadnih čepova i poklopaca kupuje lijekove neophodne za liječenje oboljelih.

Akcija sakupljanja čepova provodila se u sklopu manifestacijie „Ljeto na Zrinskom“. Svaki korisnik koji je donio čepove najmanje težine 150g, Komunalac je nagradio poklonom iznenađenja.

Osim humanitarnog karaktera cilj ove akcije nam je educirati građanstvo o odvajanju korisnog otpada kao i zaštiti okoliša.

UOLL

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod