Komunalac predstavio SMART rješenja za parking

Dana 28. rujna 2018. godine održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljena nova organizacija parkinga i Smart rješenja za plaćanja parkirnih karta.

 

Svim građanima Koprivnice kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima od 01. listopada 2018. godine bit će omogućeno brže i još povoljnije parkiranje, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu aplikaciju. Tako sada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih, dnevnih, mjesečnih i godišnjih parkirnih karata.

 

 

Koprivnica je trenutno jedna od ukupno 24 lokacije s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput turista zbog kojih je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

 

Usluga je dostupna putem AppStore ili Google Playa. Pristup aplikaciji je jednostavan i započinje registracijom korisnika nakon čega slijedi unos registarske oznake vozila i odabir željene parkirne karte koja se plaća karticom ili prepaid računom kojeg je moguće platiti internet bankarstvom, karticom ili bonom koji se može kupiti na kiosku Tiska. Vaši podaci su, naravno, cijelo vrijeme zaštićeni.

 

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Đakovu, Osijeku, Bjelovaru, Splitu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Varaždinu, Poreču, Crikvenici, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Šibeniku, Zadru, Puli, Vukovaru, Vodicama, Vodnjanu, Ogulinu, Orebiću te gradovima Rab i Korčula. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

 

Gradsko komunalno poduzeće kao društveno odgovorno poduzeće nastoji koristiti sve komunikacijske i digitalne kanale kako bi približili svoju djelatnost građanima te u skladu s tim poboljšali kvalitetu života u gradu, omogućili uštedu vremena te smanjili nepotrebna čekanja i višak papirologije.

U proteklom razdoblju obnovljena su parking mjesta na javnim gradskim parkiralištima, uređeno je i novo parkiralište na sajmištu s 44 parkirna mjesta kako bi građani bez problema mogli parkirati i obaviti sve što je potrebno.

 

U nabavci smo novih suvremenijih parking aparata te kako bi naša usluga i dalje bila kvalitetna od 1. listopada mjesečnu, godišnju parkirnu kartu kao i povlaštenu stanarsku kartu korisnici mogu kupiti na blagajnama Komunalca u Upravnoj zgradi, Mosna ulica 15 dok parkirne satne karta  po cijeni od 1. zona 4,00 kn, 2. zona 3,00 kn i 3. zona 2,00 kn putem nove aplikacije Paydo, parkirnog aparata i sms parkinga.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod