Komunalac sudjelovao na 3. konferenciji „Adriatic Cemetery Days“

Od 19. do 20. studenog 2018., u hotelu Kolovare u gradu Zadru, u organizaciji časopisa Komunal i tvrtke Nasadi d.o.o. organizirana je 3. konferencija Adriatic Cemetery Days.

Dvodnevna specijalizirana konferencija obuhvaćala je teme održavanja groblja i pogrebničke usluge i okupila predstavnike nadležnih institucija, komunalnih tvrtki, pružatelje pogrebnih usluga, jedinice lokalne samouprave, dobavljače opreme, akademske stručnjake i sve ostale sudionike koji su uključeni u očuvanje kulturne baštine i promociju groblja i pogrebničkih usluga.

Konferencija je uključivala panel rasprave, kratke formate i studijske posjete na terenu te sudionicima pružila prilika za dijalog i upoznavanje sa specifičnostima na terenu. Teme konferencije obuhvaćale su i digitalne tehnologije te način kako poboljšati upravljanje grobljima i provoditi promotivne aktivnosti.

 

Komunalac d.o.o. Koprivnica sudjelovao je kao izlagač na temu turistička valorizacije groblja s prezentacijom „Povijest na otvorenom“ i uspješne promotivne aktivnosti na gradskom groblju u Koprivnici. Tanja Vukušić, direktorica Sektora zelenih površina, groblja i tržnica predstavila je gradsko groblje „Pri Sv. Duhu“ u Koprivnici svim sudionicima, a posebno s naglaskom na turističke aktivnosti koje je Komunalac proveo na gradskom groblju ove godine tokom Tjedna upoznavanja europskih groblja i povodom blagdana Svi. Sveti.

 

Dubravka Horvat, članica Uprave Komunalca, sudjelovala je u panel raspravi nakon izlaganja, također na temu turističke valorizacije groblja, gdje je grad Koprivnica i gradsko koprivničko groblje ponovno spomenuto i predstavljeno kao primjer dobre prakse u Hrvatskoj i pokretač događaja i uspješnih promotivnih aktivnosti groblja.

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni poziv za prodaju dionica

Sukladno Odluci Uprave broj: 1252/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju dionica ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poslovnog i skladišnog prostora u prizemlju Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 1253/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javna prodaja osobnih vozila

 Sukladno Odluci Uprave broj: 16266/18 od 28. prosinca 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju osobnih ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod