Kreni i ti u „Lov na čepove“ i učini hvalevrijedno humanitarno djelo

Komunalac zajedno s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) provodi projekt pod nazivom ‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’ već šestu godinu zaredom te je do sada akcijom prikupljeno više od 9 tona čepova. Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca,  prodajom prikupljenih otpadnih čepova i poklopaca kupuje lijekove neophodne za liječenje oboljelih.

Komunalac u ovoj akciji sudjeluje u suradnji s Franjevačkim svjetovnim redom (OFS) iz Župe sv. Antuna u Koprivnici, osnovnim školama, dječjim vrtićima, ustanovama te pojedincima s područja grada Koprivnice.

Prikupljaju se čepovi od proizvoda koji su konzumirani u tvrtkama, ali donose se čepovi i iz domaćinstava. Osim plastičnih čepova, sakuplja se i tzv. proizvodni škart (tvrtke koje u poslovnim procesima koriste plastične čepove).

cepovi1  naslovna-cepovi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciju sakupljanja čepova provodit ćemo i na manifestaciji „Ljeto na Zrinskom“ i to svake nedjelje u 20:00 sati. Prikupljene čepove potrebno je donijeti na Zrinski trg kod glavne pozornice, a svakog korisnika koji donese čepove najmanje težine 150g, Komunalac će nagraditi poklonom iznenađenja.

Stoga pozivamo sve vas da krenete u „Lov na čepove“, a ujedno učinite i hvalevrijedno humanitarno djelo.

Osim humanitarnog karaktera ovom akcijom cilj nam je postići edukaciju građanstva za odvajanje korisnog otpada kao i zaštitu okoliša.

UOLL

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod