Ljetna rapsodija na koprivničkim zelenim površinama

Ovih dana na zelenim površinama grada Koprivnice završila je ljetna sadnja cvijeća koje čini sezonsko cvijeće: begonije, salvije, vodenike, vinke, alternatera, ukrasne koprive i još niz drugih. Uz gradske gredice na zelenim površinama, posađene su i gredice na rotorima, visećim košarama te ukrasnim posudama.

Ove godine Komunalac je posadio 11 000 komada sezonskog cvijeća te šarenim kombinacijama kreirao razigrane motive. Najzastupljenije su begonije, salvije i vinke različitih sorta i boja.

 

 

Svoj ljetni „look“ dobio je i Zrinski trg na kojem je zasađena ukrasna kopriva žute i ljubičaste boje u kombinaciji s crvenom i roznom begonijom te ljubičastom tradeskancijom.

Redovnim održavanjem cvjetnih gredica, koje se sastoji od kontinuiranog plijevljenja, okopavanja, zalijevanja i prihranjivanja, ovaj nasad održat će se do jeseni, kada na red dolazi dvogodišnje cvijeće ( maćuhice, tratinčice, potočnice) i lukovice tulipana, zumbula i narcisa.

 

Uzimajući u obzir cjelokupnu hortikulturnu tradiciju Koprivnice (zelene površine, Gradski park i Zrinski trg), oduvijek je plijenila pažnju svakog putnika koji je stigao u Koprivnicu. Tisuće zasađenih šarenih i mirisnih ukrasa Koprivnici su od davnina davale jedan uistinu poseban šarm.

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni poziv za prodaju dionica

Sukladno Odluci Uprave broj: 1252/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju dionica ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poslovnog i skladišnog prostora u prizemlju Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 1253/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javna prodaja osobnih vozila

 Sukladno Odluci Uprave broj: 16266/18 od 28. prosinca 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju osobnih ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod