Minglanje u parku oduševilo građane

U subotu, 13. svibnja 2017. godine, od 10:00 do 12:00 sati održano je Minglanje u parku u suradnji Grada Koprivnice i Sportskog centra Cerine. 

IMG_8322IMG_8324IMG_8330IMG_8341IMG_8347IMG_8360

Gradski park pokazao je svoje novo ruho, a brojni obrtnici i OPG-ovci iz naše Županije imali su  prilike predstaviti i izložiti vlastite proizvode koje su posjetitelji mogli kušati. Uz njih, Podravkini gastro promotori osigurali su zdrave voćne i povrtne smoothie za sve.

U sklopu male čitaonice na otvorenom – PAR Kitica gradu, koprivnički autori i autorice čitali su pjesme i prozu koja govori o gradu, a posjetitelji su mogli upisati svoj stih za Grad Koprivnicu.

Svim ljubiteljima sportskog duha svoje vještine prezentirali su članovi Hrvačkog kluba Podravka, kluba tajlandskog boksa Samurai, a Sportski centar Cerine pod vodstvom stručnih trenera prezentirao je pokrete Zumbe, dance fitnessa i pilatesa te potaknuo mnoge na gibanje u ritmu.

Također, svi zainteresirani mogli su sudjelovati u projektu Zeleni katastar te imenovati omiljeno stablo iz Gradskog parka.

Zelenom katastru pristupa se putem web adrese http://gis.koprivnica.hr te klikom na gumb „Imenuj stablo“ nakon kratke registracije možete dodijeliti naziv stablu koji će biti dostupan i vidljiv svima preko javnog gis-a.

Poželjno je da se građani slikaju zajedno sa stablom kojeg imenuju te fotografije objave na Facebook stranici Komunalca, a tri najkreativnija naziva će biti nagrađena.

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod