Ministarstvo zaštite okoliša dodijelilo Komunalcu nagradu i priznanje za dostignuća na području zaštite okoliša

GKP Komunalac 24. lipnja 2016. godine s projektom “Smart upravljanje za čisti okoliš”, prijavio se na natječaj Ministarstva zaštite okoliša i prirode „Javni natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća na području zaštite okoliša u 2016. godini“.

Povjerenstvo Ministarstva zaštite okoliša i prirode donijelo je odluku o dodjeli nagrada i priznanja za dostignuća na području zaštite okoliša za 2016. godinu te je Komunalac dobio nagradu i priznanje u kategoriji A) Poslovni sektor, za iznimne organizacije ili skupine organizacija sa strateškom vizijom i sustavom upravljanja koji im omogućava kontinuirano poboljšanje okolišnih svojstava.

Nagrada i priznanje za dostignuća na području zaštite okoliša u 2016. godini

Komunalac uvođenjem novih tehnologija, aplikacija i moderniziranih implementacija već  godinama utječe na uređenost naše sredine na jednostavan, učinkovit i ekološki prihvatljiv način. Komunalac je u protekloj je godini uveo niz inovativnih usluga te stalnim ulaganjem u nove tehnologije i inovativne sustave nastavlja svoju misiju održavanja kvalitete života i okoliša građana na najvišoj razini.

GKP Komunalac d.o.o.

Nabavkom novog dvokomornog vozila, spremnika za odlaganje otpada Bigbelly i Bigbelly Smart, koševa za odvojeno prikupljanje otpada, univerzalnog vozila (MUVO), spremnika za problematični (opasni) otpad, novog roto sita, 500 besplatno podijeljenih plastičnih kompostera te mobilne aplikacije „Zakrpaj.to“ na zavidan način Komunalac je pridonio uređenju prostora grada Koprivnice i kvaliteti života građana, a zasigurno time pridonio i očuvanju okoliša.

Uprava je prepoznala veliki značaj očuvanja okoliša, a uz njega i poboljšanje poslovanja. Nabavkom novih, moderniziranih tehnologija došlo je do uštede energije, goriva i prostora za pohranjivanje otpada. Sortiranjem i recikliranjem velikih količina otpada kao u slučaju našega reciklažnog dvorišta i kompostišta dolazi do ponovnog iskorištavanja materijala, dodatne zarade i smanjenja negativnog utjecaja na okoliš.

Ovo priznanje i nagrada Ministarstva zaštite okoliša samo je još jedna potvrda da Komunalac prati svjetske trendove te da je ekološki orijentiran u pristupima i kvaliteti pružanja usluga korisnicima.

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod