Obavijest i isprika kućanstvima – korisnicima opskrbe plinom

Obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga,
da se prilikom obračuna potrošnje plina za kupce u kategoriji kućanstva za razdoblje od 1. siječnja do 28. veljače 2017. godine dogodila greška koja je nastala radi nedavne nadogradnje informacijskog sustava (opreme i softvera).

Naime, kod pojedinih kupaca na obračunskim listama nije iskazan dug/preplata iz prethodnog razdoblja kao i uplate u navedenom razdoblju. Pogrešni obračuni su dostavljeni 8. ožujka 2017. godine na adrese nešto više od 400 kupaca i to u: dijelu naselja Trg kralja Zvonimira u Koprivnici, dijelu općine Đelekovec, dijelu općine Legrad i dijelu općine Peteranec.

 

Zahvaljujemo kupcima koji su nam ukazali na greške na obračunskim listama te smo temeljem njihovog upozorenja odmah istog dana zaustavili daljnju distribuciju kuverti, netočan obračun stornirali te izradili novi.

 

Novi ispravan obračun potrošnje plina za kućanstva za siječanj i veljaču 2017. godine dostavit će se poštom na kućne adrese kupaca počevši od 13. ožujka 2017. godine. Kupce koji će primiti dva obračuna (dvije kuverte) molimo da prvi netočan obračun plina zanemare.

 

Ovim putem ispričavamo se dijelu korisnika naših usluga na prouzročenim neugodnostima nastalim temeljem greške u informacijskom sustavu. Još jednom zahvaljujemo onim korisnicima naših usluga uz čiju pomoć smo pronašli nedostatak u informacijskom sustavu (opremi i softveru) te ga odmah uklonili.

 

UPRAVA KOMUNALCA

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod