OBAVIJEST – PROMJENA TERMINA PRIKUPLJANJA OTPADA PREMA NOVOJ RAJONIZACIJI

GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica obavještava sve korisnike usluge prikupljanja otpada o promjeni termina prikupljanja otpada. Uvođenjem usluge prikupljanja papira i kartonske ambalaže izrađena je nova rajonizacija koja se počinje primjenjivati od 01. rujna 2018. godine. Novom rajonizacijom broj odvoza miješanog komunalnog te biorazgradivog otpada nije se promijenio. Uveden je odvoz papira za grad Koprivnicu (1 x mjesečno), dok se odvoz plastičnog otpada također vrši 1 x mjesečno.

Zbog nove rajonizacije, došlo je do promjena u broju rajona za pojedine ulice i mjesta. Popis ulica po novoj rajonizaciji kao i novi termin prikupljanja miješanog komunalnog otpada nalazi se OVDJE.
Sukladno novoj rajonizaciji, mijenja se i raspored odvoza biorazgradivog otpada te odvojeno prikupljenog korisnog otpada (papir – plave posude i plastika – žute vreće) koji se nalazi OVDJE.
Također, obavještavamo korisnike da je podjela plavih posuda još uvijek u tijeku. Svi građani koji još nisu dobili plavu posudu za papir i kartonsku ambalažu mogu takav odvojeno prikupljeni otpad na dan odvoza iznijeti na ulicu u običnim (prozirnim) vrećicama, kutijama za papir i sl., sve do trenutka dok im se ne dostavi plava posuda.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javna prodaja osobnih vozila

 Sukladno Odluci Uprave broj: 16266/18 od 28. prosinca 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju osobnih ...

Opširnije

Javni natječaj grobnih mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod