Obavijest za korisnike

Obavještavamo korisnike da je na parkiralištu Gradske tržnice uveden novi sustav naplate parkiranja.
Satna parkirna karta može se kupiti na parkirnom aparatu smještenom na parkiralištu tržnice, putem mobitela na broj 708481 i na kioscima Tiska (za ZONU 1).
Naplata parkiranja obavlja se od ponedjeljka do subote u vremenu od 07,00 do 17,00 sati. Korisnik parkirališta mora u roku od 10 minuta od parkiranja istaknuti valjanu parkirališnu kartu vidljivu s unutarnje strane vjetrobranskog stakla ili zaprimiti SMS poruku o plaćenoj parkirališnoj karti mobilnim telefonom.
Cijena parkirne karte ostaje 3,00 kn/satu.

Molimo korisnike koji kupuju parkirne karte putem parkirnog aparata da pripreme kovanice.
Ukoliko korisnik u roku od 10 minuta ne kupi valjanu parkirnu kartu izdaje mu se dnevna parkirališna karta u iznosu od 30,00 kn.
Parkiralište tržnice nije u sustavu javnih parkirališta, tako da na njemu ne vrijede mjesečne i stanarske parkirališne karte s javnih parkirališta.
Postojeća naplatna kućica bit će stavljena izvan upotrebe.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni poziv za prodaju dionica

Sukladno Odluci Uprave broj: 1252/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju dionica ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poslovnog i skladišnog prostora u prizemlju Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 1253/19  od 28. siječnja 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javna prodaja osobnih vozila

 Sukladno Odluci Uprave broj: 16266/18 od 28. prosinca 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javnu prodaju osobnih ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod