Obilježen Svjetski dan zdravlja na Cerinama i sajam zdrave prehrane na Gradskoj tržnici

U petak, 7. travnja, na Gradskim bazenima Cerine obilježen je Svjetski dan zdravlja. U vremenu od 08:00 do 14:00 sati posjetitelji su mogli iskoristiti pogodnost korištenja bazena 2h po cijeni od 1h.

 

IMG_7485IMG_7493IMG_7498IMG_7513IMG_7528

IMG_7533IMG_7548IMG_7561IMG_7551

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U prijepodnevnim satima Sportski centar Cerine posjetila je skupina mališana iz Dječjeg vrtića Tratinčica kojima je ukratko objašnjen značaj tjelovježbe i zdravog načina života te im je pripremljen poligon sa raznovrsnim vježbama koji su kroz igru savladali.

Poslijepodne, od 17:00 – 20:00 sati, u predvorju bazena djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa mjerili su tlak, razinu šećera u krvi te prezentirali tzv.“pijane naočale“.
Također, posjetitelji su mogli naučiti nešto više o bolestima srca, krvnih žile te njihovoj prevenciji.

Svi posjetitelji imali su prilike isprobati i osvježiti se voćnim i povrtnim smoothiem koje je pripremio Podravkin gastro promotor i dobiti korisne savjete o zdravoj prehrani od njihove nutricionistice.

U subotu, 8. travnja, održan je sajam zdrave prehrane “Jedem zdravo”, od 09:00 do 11:00 sati  na Gradskoj tržnici, u organizaciji Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac.

Na sajmu je izlagalo nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva koji vlastite proizvode svakodnevno nude na Gradskoj tržnici, a posjetitelji su mogli uživati u degustaciji raznih domaćih proizvoda – prirodnih sokova, bučinog ulja, zdravih namaza od buče, humusa i povrtnog mixa.

Bila je to promocija zdravlja i zdravih proizvoda naših vrijednih proizvođača hrane zahvaljujući kojima Gradska tržnica ima bogatu ponudu zdrave hrane po pristupačnim cijenama.

IMG_7569IMG_7587IMG_7588

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup skladišnog prostora u međukatu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5945/19  od 20. svibnja 2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje otvoreni Javni natječaj za zakup skladišnog ...

Opširnije

Izmjene otvorenog javnog natječaja za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Temeljem članka 28. Društvenog ugovora Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću, Koprivnica (potpuni tekst) od 31. 12. 2018. ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj:  3868/19 od  29.ožujka 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. raspisuje OTVORENI JAVNI NATJEČAJ ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod