Posjetili rodilište povodom rođendana Komunalca

Članica Uprave Komunalca, Dubravka Horvat sa svojim poslovnim kolegama posjetila je danas rodilište Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici.

U bolnici ih je dočekao ravnatelj bolnice Mato Devčić te ih upoznao s planovima i aktivnostima bolnice u 2019. godini u kojoj će ustrajati raditi na poboljšanju kvalitete medicinskog osoblja za dobrobit cijele naše zajednice, nakon čega je gđa. Horvat pohvalila predani i uspješan rad osoblja bolnice te poželjela puno uspjeha u ostvarenju ciljeva u ovoj godini.

U obilasku rodilišta pridružio im se voditelj odjela ginekologije i opstetricije dr. Ivica Stanišić. U koprivničkom rodilištu u razdoblju od 26. do 30. travnja rođeno je 6 djece od toga 2 dječaka i 4 djevojčice.

Članica Uprave Komunalca, Dubravka Horvat rodiljama je čestitala na prinovama te ih darivala prigodnim poklonima za mame i bebe.

 

 

 

Fotografije ustupio: Ivan Brkić, Fotoreporter/Novinar

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup skladišnog prostora u međukatu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5945/19  od 20. svibnja 2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje otvoreni Javni natječaj za zakup skladišnog ...

Opširnije

Izmjene otvorenog javnog natječaja za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Temeljem članka 28. Društvenog ugovora Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću, Koprivnica (potpuni tekst) od 31. 12. 2018. ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj:  3868/19 od  29.ožujka 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. raspisuje OTVORENI JAVNI NATJEČAJ ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod