Rezultati Javnog natječaja za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2016. godinu.

Komunalac d.o.o. objavio je 09.09.2016. Javni natječaj za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2016. godinu.

Komunalac je pozvao udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u području odgoja i obrazovanja, kulture, umjetničke kulture, sporta, socijalne skrbi i volonterstva, zdravstva, branitelja, zaštite prirode i okoliša, razvoja i demokratizacije društva, nacionalnih manjina, da se prijave za financijsku/nefinancijsku podršku programima/projektima usmjerenim na ostvarenje interesa za opće dobro koje isti provode.

Osnovni cilj ovog Natječaja za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro je osnaživanje sektora civilnog društva.

Sukladno internim općim aktima Povjerenstva su provela propisanu proceduru vrednovanja kvalitete prijavljenih prijedloga, kontrolu dostavljenih izvještaja te je u navedenom postupku dodjeljeno i sufinancirano 19 projekata.

 

 

JAVNI NATJEČAJ

Temeljem Odluke Uprave broj: 2614/17. od 21. 02. 2017. godine Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2017. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Sukladno Odluci Uprave broj: 6283/18 od 21. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Javni natječaj za ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup vanjskog prostora u sklopu nekretnine Poslovni centar Pevec u Koprivnici

Sukladno Odluci Uprave broj: 5539/18 od 04. svibnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje: Otvoreni javni natječaj za ...

Opširnije

Javni natječaj u krugovima za grobna mjesta u Jagnjedovcu

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 3674/18. od 22. 03. ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod