Arhiva novosti

 • Europski tjedan kretanja na Cerinama 18.09.2015

  U sklopu Europskog tjedna kretanja, GKP Komunalac na Gradskim bazenima „Cerine“, 17. rujna ugostio je učenike 7.c razreda O.Š. Braće Radić i njihovu razrednicu gđu Marijanu Lokotar.

  Opširnije
 • Europski tjedan kretanja na Gradskoj tržnici 17.09.2015

   

  U sklopu Europskog tjedna kretanja koji je započeo 16. rujna i trajat će do 22. rujna. GKP Komunalac u suradnji s Gradom Koprivnica na Gradskoj tržnici ugostio je mališane izDječjih vrtića: Tratinčica, Smiješak i Sveti Josip.

  Opširnije
 • Potpisan Sporazum kojim je okončan postupak u vezi Odlagališta otpada Piškornica 08.09.2015

  Grad Koprivnica, Komunalac, Općina Koprivnički Ivanec, Piškornica d.o.o. i Piškornica-sanacijsko odlagalište j.d.o.o. potpisali su Sporazum kojim je okončan postupak u vezi Odlagališta otpada Piškornica.

  Opširnije
 • G.K.P. Komunalac sudjelovao u projektu Besplatnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce 04.09.2015

  Unazad osam godina Grad Koprivnica osigurava besplatne školske bilježnice za sve učenike gradskih osnovnih škola uz pomoć donatora. Jedan od već dobro poznatih donatora je i gradsko Komunalno poduzeće Komunalac.

  Opširnije
 • Obavijest zeleni otoci 03.09.2015

  Grad Koprivnica i Komunalac svojim korisnicima omogućavaju odvojeno prikupljanje i zbrinjavanje raznih vrsta i posebnih kategorija otpada na reciklažnom dvorištu u Koprivnici, A. Daničića b.b. ili preuzimanjem na kućnoj adresi. Unatoč tome, oko spremnika na zelenim otocima došlo je znatnog porasta nepropisno odloženog otpada, uključujući i opasnog što nanosi štetu okolišu, te narušava urednost i čistoću našeg Grada.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije