Arhiva novosti

 • Plaćanje usluga putem e-računa 25.09.2015

  Poštovani korisnici,

  GKP Komunalac Vam predstavlja novu BESPLATNU uslugu e-račun koju možete koristiti od 24.9. 2015., s kojom se povećava sigurnost Vaših podataka. Aktivacijom ove usluge mjesečni računi dostavljat će Vam se isključivo u elektronskom obliku te ćete ih moći jednostavno pregledati na računalu.

  Opširnije
 • Javni natječaj za prodaju građevine za povremeno stanovanje u vlasništvu G.K.P. Komunalac d.o.o. Koprivnica 25.09.2015

  Temeljem Odluke broj: 13034/15 od 04.09.2015. godine, Uprava G.K.P. Komunalac d.o.o. Koprivnica objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prodaju građevine za povremeno stanovanje u vlasništvu G.K.P. Komunalac d.o.o. Koprivnica.

  Opširnije
 • GKP Komunalcu uručena plaketa “Zlatna kuna” 21.09.2015

  Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica, održanoj 18. rujna 2015. godine u hotelu Picok u Đurđevcu, uručene su plakete „Zlatna kuna“ najboljim tvrtkama naše županije za ostvarene poslovne rezultate u 2014. godini.

  Opširnije
 • Europski tjedan kretanja na Cerinama 18.09.2015

  U sklopu Europskog tjedna kretanja, GKP Komunalac na Gradskim bazenima „Cerine“, 17. rujna ugostio je učenike 7.c razreda O.Š. Braće Radić i njihovu razrednicu gđu Marijanu Lokotar.

  Opširnije
 • Europski tjedan kretanja na Gradskoj tržnici 17.09.2015

   

  U sklopu Europskog tjedna kretanja koji je započeo 16. rujna i trajat će do 22. rujna. GKP Komunalac u suradnji s Gradom Koprivnica na Gradskoj tržnici ugostio je mališane izDječjih vrtića: Tratinčica, Smiješak i Sveti Josip.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije