Arhiva novosti

 • Od ponedjeljka nova vozna linija BusKa 15.02.2019

  Već svima poznati BusKo koji prometuje od rujna 2018. godine na postojećoj liniji vozi redovito te se sve više pokazuje kao pun pogodak s obzirom da ga koristi velik broj građana. Do danas je besplatnim električnim vozilom prevezeno 3.140 građana što ukazuje na velik broj zadovoljnih korisnika.

  Opširnije
 • Park prijateljstva dobio eko-hranilice za ptice 14.02.2019

  Dan zaljubljenih i prijateljstva, Komunalac je  obilježio s mališanima iz dječjeg vrtića Tratinčica pozivajući na druženje i prijateljstvo.

  Opširnije
 • Originalne dekoracije Komunalca povodom Valentinova 13.02.2019

  Povodom Dana zaljubljenih djelatnici Komunalca su maštovitom i originalnom dekoracijom uredili, Park prijateljstva pokraj Doma mladih, Gradsku tržnicu, Zrinski trg te prostor kod Upravne zgrade Komunalca.

  Opširnije
 • Najčešća pitanja i odgovori o novom sustavu gospodarenja otpadom 11.02.2019

  Obveze u gospodarenju otpadom koje se primjenjuju od 1. studenog 2018. godine odnose se na davatelje javne usluge, jedinice lokalne samouprave i sve korisnike te sa sobom donose i određene promjene. Promjene su vezane uz način obračuna usluge koji će se vršiti prema volumenu predanog spremnika. Dolazi i do promjene u načinu prikupljanja otpada. Donosimo vam vodič kojim smo pokušali razjasniti nejasnoće te odgovoriti na najčešće postavljena pitanja.

  Opširnije
 • Obavijest za mještane Općine Legrad 05.02.2019

  Poštovani mještani Općine Legrad,

  obavještavamo Vas o rasporedu korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta. Obavijest možete pronaći u prilogu.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije