Arhiva novosti

 • Otvorena nova blagajna Komunalca na Gradskoj tržnici 18.10.2019

  Kako bi podigli kvalitetu usluge na višu razinu i omogućili korisnicima veću dostupnost, uređena je i otvorena nova lokacija blagajne Komunalca. Od sada će korisnici imati priliku plaćati račune za komunalne usluge bez naknade (voda, plin, smeće, grobna naknada), kupiti vreće za otpad, parkirne karte i kompost 1. klase- DomKo na još jednoj lokaciji u samom centru grada.

  Opširnije
 • Knjigokantice zasjale u Gradskom parku Koprivnica 17.10.2019

  U suradnji Grada Koprivnice, Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ i Komunalca d.o.o., u srijedu 16. listopada 2019. predstavljen je mini projekt promocije poticanja čitanja na javnim mjestima. Komunalac je za tu svrhu pripremio i oslikao ormariće za knjige izrađene od komunalnih kanti, a Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ ormariće je napunila prigodnim knjigama i slikovnicama. Ormarići su dobili ime „knjigokantice“, a za sad su dvije postavljene u gradski park dok će još nekoliko njih biti postavljeno na širem području grada.

  Opširnije
 • Obavijest o odvozu glomaznog otpada u Koprivničkim bregima 10.10.2019

  Obavještavamo mještane Općine Koprivnički Bregi da će se sakupljanje i odvoz glomaznog otpada s područja Općine Koprivnički Bregi obavljati 16.10.2019. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati prema rasporedu po naseljima kako slijedi, uz predočenje osobne iskaznice:

  Opširnije
 • Sportsko-rekreativno druženje grupe Komunalac 30.09.2019

  Na sunčalištu Gradskih bazena Cerine u Koprivnici, dana 27. rujna održane su tradicionalne sportske igre grupe Komunalac. Organizator sportsko – rekreativnog druženja je gradsko komunalno poduzeće Komunalac. Osim domaćina sudjelovali su zaposlenici cijele grupe Komunalac – Koprivničke vode, Koming, Koprivnica plin i Koprivnica opskrba te Grad Koprivnica.

  Opširnije
 • Pozivamo vas na tribinu „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ 25.09.2019

  Dana 26. rujna 2019. održat će se tribina pod nazivom „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ s početkom u 18.30 sati u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu. Predviđeno trajanje tribine je 45 minuta te je namijenjena zainteresiranim građanima.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije