Arhiva novosti

 • Predstavnici Grada Ivanić-Grad posjetili Komunalac 03.02.2016

  Predstavnici Ivanić – Grada, Predsjednik Gradskog vijeća, Željko Pongrac, Pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo, komunalne djelatnosti i prostorno planiranje Milivoj Maršić, direktor Komunalnog centra Ivanić – Grad d.o.o., Mario Mikulić te direktorica  poduzeća Ivakop d.o.o., Sanja Radošević dana 02. veljače posjetili su GKP Komunalac d.o.o. i Grad Koprivnicu kako bi se upoznali s načinom funkcioniranja Grada Koprivnice i Komunalca kao primjera dobre prakse.

  Opširnije
 • Javni natječaj za prodaju građevine za povremeno stanovanje u vlasništvu GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica 01.02.2016

  Temeljem Odluke broj: 1303/16 od 28.01.2016. godine, Uprava GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica objavljuje Javni natječaj za prodaju građevine za povremeno stanovanje u vlasništvu GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica.

  Opširnije
 • GKP Komunalac u emisiji Alpe Dunav Jadran 28.01.2016

  U vrijeme kada je okoliš sve više ugrožen neodgovornim ponašanjem barem svakog drugog čovjeka te velikog dijela vodećih kompanija u svijetu, posebno je važno razmišljati o načinima kako ublažiti sve veću štetu koju nanosimo prirodi oko sebe te na taj način indirektno ugrožavamo i sebe. Recikliranje je jedan od načina i od velike je važnosti za očuvanje planete.

  Opširnije
 • Besplatna podjela i korištenje kompostera u kućanstvima 15.01.2016

  Grad Koprivnica i GKP Komunalac pozivaju sve zainteresirane građane na RAJONU 1. i 2. da se uključe u projekt KOMPOSTIRANJE BIOOTPADA na području grada Koprivnice i besplatno preuzmu svoju posudu (komposter) za kompostiranje biorazgradivog otpada.

  Opširnije
 • GKP Komunalac d.o.o. proširuje djelatnost održavanja javne rasvjete na nova područja 14.01.2016

  GKP Komunalac i Općina Legrad 14. siječnja 2016. godine potpisali su ugovor o održavanju javne rasvjete na području Općine Legrad. Sklapanjem novog ugovora, GKP Komunalac proširio je djelatnost održavanja javne rasvjete i na novo područje van Grada Koprivnice.
  Na potpisivanju ugovora nazočni su bili: član Uprave GKP Komunalac, Zdravko Petras te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije