Arhiva novosti

 • GKP Komunalac d.o.o. proširuje djelatnost održavanja javne rasvjete na nova područja 14.01.2016

  GKP Komunalac i Općina Legrad 14. siječnja 2016. godine potpisali su ugovor o održavanju javne rasvjete na području Općine Legrad. Sklapanjem novog ugovora, GKP Komunalac proširio je djelatnost održavanja javne rasvjete i na novo područje van Grada Koprivnice.
  Na potpisivanju ugovora nazočni su bili: član Uprave GKP Komunalac, Zdravko Petras te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić.

  Opširnije
 • Obavijest 12.01.2016

  Cijenjeni korisnici naših usluga,

  obavještavamo vas da nas od danas možete pratiti na društvenim mrežama. Ovim putem vas pozivamo da nas pratite, dijelite i komentirate na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, LinkedIN i Instagram.

  Opširnije
 • NK Slaven Belupo na pripremama u Sportskom centru Cerine 08.01.2016

  Dana 05. siječnja 2016. godine nogometaši Slaven Belupa započeli su pripreme za proljetni dio prvenstva pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika Zlatka Bašića i Gorana Mikolaja u Sportskom centru Cerine u sklopu Gradskih bazena “Cerine”.

  Opširnije
 • Obavijest – odvoz božićnih drvaca 07.01.2016

  Obavještavamo korisnike da će se organizirani odvoz božićnih drvaca obavljati u utorak, 12. i 26. siječnja 2016. godine.

  Opširnije
 • Humanitarna akcija prikupljanja otpadnih čepova 05.01.2016

  Dana  31. prosinca 2015. godine Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca predana je šesta pošiljka otpadnih čepova u količini od 880 kg, tako da je u razdoblju trajanja akcije (travanj 2012. – 31. prosinac 2015.) ukupno prikupljeno i predano 6.369 kg otpadnih plastičnih čepova.

  Opširnije
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije