Komunalac mnogobrojnim aktivnostima obilježio svoj rođendan

U petak, 26. travnja Komunalac je proslavio svoju 61. godišnjicu postojanja. U povodu tog velikog dana ispred Upravne zgrade podijeljene su brojne cvjetne sadnice svim korisnicima usluga koji su obavili uplatu na šalteru. Osim sadnica, svaki je korisnik dobio bon u vrijednosti 10 kuna i promotivno pakiranje Domka, prvoklasnog komposta, novog proizvoda Komunalca. Svim korisnicima i posjetiteljima Komunalac je za svoj rođendan na javnim parkiralištima kojima upravlja osigurao cjelodnevno besplatno parkiranje, a veći dio dana osigurano je i besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine.

   

U suradnji s Ludens teatrom, u četvrtak je u Domu mladih organizirana besplatna dječja edukativna predstava Bibi i Bubi. Autorsko je to djelo Jana Kerekeša čija je svrha buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, odnosa prema sredini u kojoj živimo.

S mališanima Dječjeg vrtića Tratinčica djelatnici Komunalca obilježili su Dan planeta Zemlje. Uz pomoć Komunalčeva komposta Domka u kreativnoj su radionici izrađivane “Kokodame” i tako se još jednom istaknulo zašto je važno čuvati prirodu. U sklopu obilježavanja rođendana Komunalac je poveo mališane Dječjeg vrtića Tratinčica na edukativnu šetnju Gradskim parkom, u kojoj su djeca mogla naučiti zanimljivosti o biljnom svijetu u našem parku. Pronašli su najmanje i najveće stablo, naučili čemu služi zračno korijenje te obišli najmlađe stablo, klona Gupčeve lipe koje je zasađeno prošle godine u povodu Dana Komunalca.

Djelatnici Komunalca, učenici 4. d razreda OŠ Braća Radić i korisnici koprivničkog Doma za starije i nemoćne u 22 žardinjere posadili su 90 cvjetnih sadnica, poklon vrtnog centra Agrokuća iz Koprivnice. I tu je korišten novi Komunalčev proizvod, prvoklasni kompost Domko.

 

 

Isto tako za sve svoje zaposlenike povodom proslave godišnjice, Komunalac je osigurao besplatan gablec te im zahvalio na svim uspješno odrađenim radnim zadacima.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod