Obavijest

Obavještavamo Vas, da je KOMUNALAC d.o.o. temeljem članka 6. stavka 1. Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/18; dalje u tekstu: Zakon) obvezan zaprimati i obrađivati te izvršiti plaćanje elektroničkih računa i pratećih isprava izdanih sukladno europskoj normi, dok ste Vi, kao naš dobavljač i izdavatelj računa, temeljem članka 7. Zakona obvezni izdavati i slati elektroničke račune i prateće isprave sukladno europskoj normi počevši od 1. srpnja 2019. godine.

 

Stoga Vas ovim putem obavještavamo o Vašoj obvezi da račune za isporučenu robu odnosno pružene usluge izdane od 1.7.2019. nadalje KOMUNALCU d.o.o. dostavljate u obliku kako je to propisano Zakonom, odnosno u obliku eRačuna.

 

U tu svrhu je potrebno da odaberete informacijskog posrednika za dostavljanje eRačuna kao što je Financijska agencija ili drugi informacijski posrednik koji je povezan/integriran sukladno EU normi za eRačune.

 

Napominjemo da je KOMUNALCU d.o.o. kao naručitelju člankom 14. stavak 1. točka 3. zapriječena prekršajna kazna u slučaju da u izvršenju ugovora o javnoj nabavi izvršimo plaćanje elektroničkog računa koji nije sukladan odredbama Zakona. Ista prekršajna kazna je zapriječena izdavatelju eRačuna koji ne izdaje elektroničke račune (člankom 14. stavak 1. točka 4.).

 

Stoga Vas molimo da račune naručitelja KOMUNALAC d.o.o., Koprivnica, Mosna ulica 15, 48000 Koprivnica, od 1. srpnja 2019. isključivo dostavljate kao eRačun, jer u slučaju da nam bude dostavljen račun u drugom obliku isti nećemo moći zaprimati, obrađivati, knjigovodstveno evidentirati kao ni izvršiti plaćanje po njima. Vaše eRačune šaljite na mail eracuni@komunalac-kc.hr.

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod