Politika privatnosti

KOMUNALAC d.o.o. poštuje privatnost svakog pojedinca koji posjećuje ovu web stranicu. Ova politika privatnosti postavlja osnove na temelju kojih se bilo koji privatni podaci preuzimaju od vas. Molimo vas uzmite trenutak i detaljno provjerite našu politiku privatnosti. Da vam olakšamo, nudimo kraći sažetak.
Upotrebljavamo vaše osobne informacije da bismo bolje ispunili vaše zahtjeve te bolje vas uslužili.
• Slati ćemo vam samo materijale koji ste naveli da želite primati, i poštovati ćemo vaš zahtjev za isključivanjem iz podataka (opt-out).
• Upotrebljavamo kolačiće i web oznake kako bismo razumjeli obilježja koja koriste naši posjetitelji kako bi omogućili bolju funkcionalnost i ponudili vam personalizirani sadržaj.
• Sa pažnjom provodimo procedure kako bismo zaštitili vaše podatke.
• Zadržavamo pravo upotrebe ili otkrivanja informacija u određenim okolnostima, kao što su zadovoljavanje zakonskih zahtjeva ili zaštite javnog interesa.
• Prihvaćamo naše obaveze prema važećim propisima o zaštiti podataka.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2020. godinu