Postavljenje kreativne eko cvjetne posude

Dana 06. svibnja 2016. godine, GKP Komunalac s djecom iz COOR Podravsko sunce postavio je cvjetne eko posude na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira.

Picture 006Picture 007Picture 009

Cvjetne posude izrađene su na kreativnoj radionici „Otpad nije smeće“ koju je održao Komunalac u suradnji s djecom iz COOR Podravsko sunce.

Cilj radionice bio je potaknuti mališane na razmišljanje o ekološkim problemima skojima se svakodnevno suočavaju u svojoj okolini i zašto je važno čuvati prirodu.

Mališani su uz pomoć djelatnika Komunalca i svojih voditelja izradili ukrasne cvjetne posude od starih limenki te igračke od plastičnih boca te su time dokazali da otpad nije smeće, jer svaki se iskorišteni i odbačeni predmet može iskoristiti i od njega napraviti nešto kreativno i novo.

Picture 001Picture 019Picture 016

Ovom radionicom željela se skrenuti pozornost na važnost ekologije, sigurniju i zdraviju budućnost sredine u kojoj živimo i očuvanje planeta Zemlje, na najbolji način – kroz rad s mladima.

Nakon instalacije kreativnih cvjetnih posuda na dječjem igralištu Trg kralja Zvonimira, Komunalac je organizirao piknik i druženje za malene kreativce iz Podravskog sunca.

Picture 039Picture 038Picture 035Picture 043Picture 041

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2018. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod