U Koprivničkim vodama potpisan ugovor o izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda

Dana 16.10.2015. u prostorijama Koprivničkih voda potpisan je Ugovor o izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Gola između Koprivničkih voda d.o.o. i zajednice ponuditelja: Astra International – Inženjering d.o.o. i HIDROINŽENIRING d.o.o.

IMG_9365 IMG_9368 IMG_9375 IMG_9379IMG_9374

Potpisivanju Ugovora uz domaćine, Upravu Komunalca i zamjenika gradonačelnice, Mišela Jakšića prisustvovali su generalni direktor Hrvatskih voda, Ivica Plišić sa suradnicima, direktor Vodnogospodarskog odjela Varaždin, Leonard Sekovanić  te predstavnik zajednice ponuditelja direktor Astra International – Inženjering d.o.o., Hrvoje Rajković.

Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda predstavlja jedan od infrastrukturnih temelja suvremenog života te će doprinijeti poboljšanju općih životnih uvjeta i očuvanju prirode ovog dijela Prekodravlja čime se stječu osnovni preduvjeti za razvoj poljoprivrede i drugih gospodarskih grana na ovom području.
Nakon izgradnje UPOV-a u Herešinu ovo je prvi uređaj koji se gradi na uslužnom području Koprivničkih voda, a sa pripadnim cjevovodom sustava odvodnje činit će zasebni funkcionalni sustav i time predstavljati zasebno aglomeracijsko područje.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca

Na temelju Odluke Uprave broj: 12203/19  od 21. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca d.o.o.

Na temelju Odluke Uprave broj: 11866/19  od 13. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod