Povodom Dana Komunalca očekuju vas mnoge pogodnosti

U petak, 26. travnja 2019. godine Komunalac će obilježit svoju 61. godišnjicu. Tom je prilikom Komunalac za sve vas pripremio nekoliko pogodnosti koje možete iskoristiti.

Ispred Upravne zgrade Komunalca dijelit će se cvjetne sadnice i promotivno pakiranje DomKa od 3kg svim korisnicima koji izvrše uplatu na šalteru Komunalca u vremenu od 07:00 do 14:00 sati. Po jednoj izvršenoj uplati za usluge Komunalca korisnik će dobiti bon u vrijednosti od 10,00 kn te sadnice i DomKo u istoj vrijednosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca.

Također, za sve posjetitelje osigurano je besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Kako smo već i najavili sutra, 25.04. u 18:00 sati pozivamo vas na besplatnu dječju kazališnu predstavu edukativnog karaktera „Bibi i Bubi“ u Dom mladih Koprivnica. “Bibi i Bubi” autorska je predstava Jana Kerekeša o dvojici smetlara u 2034. godini kad je naš planet postao jedno veliko smetlište. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim. Besplatne ulaznice možete podići u Domu mladih.

Proslavite i vi 61. rođendan Komunalca i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo.

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6295/19 od 31.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje Otvoreni javni natječaj za davanje u zakup ...

Opširnije

Javni natječaj za napuštena i neregistrirana grobna mjesta na Gradskom groblju Koprivnica

Na temelju članka 13. Zakona o grobljima (N.N. 19/98., 50/12., 89/17.) i sukladno Odluci Uprave  broj: 16003/18 od 19. prosinca ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na Gradskoj tržnici u Koprivnici

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 6064/19 od 23.5.2019. godine, Komunalac d.o.o. Koprivnica raspisuje otvoreni javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod