Pozivamo vas na tribinu „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“

dana 22. listopada 2019. s početkom u 17.00 sati održati će se tribina pod nazivom „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ u Gradskoj vijećnici ( Zrinski trg 1) u Koprivnici. Predviđeno trajanje tribine je 45 minuta te je namijenjena zainteresiranim građanima.

Na tribini će kao govornici sudjelovati:

  1. Matija Hlebar, gost predavač na nacionalnim i međunarodnim konferencijama koji će govoriti iz perspektive utjecaja na klimatske posljedice te posljedica za same građane,
  • Anja Jakšić i Saša Grubačević, predstavnici poduzeća GKP Komunalac d.o.o. koji će objasniti građanima postojeće zakonske obaveze i sustav odvojenog prikupljanja otpada na samom mjestu nastanka.

Cilj organiziranja tribine je podizanje svijesti građana o njihovoj ulozi u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom, učinkovitijeg odvajanja otpada na samom  mjestu nastanka kako bi se smanjile količine otpada kojeg je potrebno odložiti.  


Tribina se organizira u sklopu istoimenog projekta „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.141.160,22 kuna od kojih je 832.488,20 kuna sufinancirano iz europskog Kohezijskog fonda.
Cilj projekta je  podići svijest naših građana i stanovnika okolnih mjesta o važnosti održivog gospodarenja otpadom.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod