Predstavljen 16. Koprivnički godišnjak

Šesnaesti broj Koprivničkog Godišnjaka predstavljen je danas u prostorima Gradske uprave pred brojnim predstavnicima medijima. Godišnjak su predstavili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, a u kojem se po prvi puta moglo vidjeti kako izgleda idejno rješenje budućeg centra Koprivnice. Riječ je o informativnom biltenu grada Koprivnice u kojem su sadržani svi gospodarski, infrastrukturni, kulturni i ostali projekti u protekloj godini u gradu Koprivnici.

„Veliko hvala cijeloj ekipi koja si je doista dala jako puno truda, da možemo ponovno reći da imamo dosada najatraktivniji i najopsežniji Koprivnički godišnjak šesnaesti puta po redu“, rekao je uvodno gradonačelnik Jakšić.

Sama koncepcija godišnjaka nailazi uvijek na pozitivne odjeke kod velike većine naših sugrađanki i sugrađana jer sigurno da je lijepo na kraju godine, kad nam je i Dan Grada, napravimo jedan zaključak svega što se radilo u godini koja je polako iza nas i dati jedan okvir kamo to želimo ići u budućnosti i koji su projekti s kojima idemo u nove životne i razvojne cikluse našega grada“, nadodao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zadovoljna izgledom i sadržajem ovogodišnjeg Koprivničkog godišnjaka bila je i predsjednica Uprave Komunalca, Nataša Tetec.

„Sam sadržaj godišnjaka koncipiran je tako da je podijeljen u cjeline. Aktualnosti, gospodarstvo i komunalno gospodarstvo, obrazovanje, kultura, sport i ostali važni događaji. Troškovi uz ovaj projekt pokriveni su prihodima od oglašavanja te se ovom prilikom još jednom zahvaljujem svim oglašivačima koji su nam ukazali povjerenje.

Koprivnički godišnjak tiskan je u 12 tisuća primjeraka na 120 stranica, a bit će distribuiran putem Hrvatske pošte do svakog kućnog praga na području grada Koprivnice i prigradskih naselja. Građani će isto tako svoj besplatni primjerak Koprivničkog godišnjaka moći podići na kioscima Tiska te svim gradskim ustanovama.

Godišnjak možete u elektroničkom izdanju pročitati https://godisnjak.koprivnica.hr/

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod