Rastimo zajedno jer volimo zeleno

Pozivamo Vas da nam se pridružite i podržite akciju „Kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj“ koja je pokrenuta s idejom da svatko može zasaditi drvo i na taj način doprinijeti poboljšanju vlastite životne sredine, a ujedno i dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena.

Grad Koprivnica i gradsko komunalno poduzeće Komunalac podržavaju inicijativu, no samostalno su zajedno sa ustanovama koje djeluju na području grada Koprivnice osmisli aktivnost pod motom „Rastimo zajedno“ prilikom koje će se saditi autohtone sadnice voćaka u petak 25. listopada u 9:00 sati kod gradskih bazena Cerine.

Zajedno sa svim generacijama (školama, vrtićima, umirovljenicima) posadit će se 80-tak sadnica autohtonih voćaka koje su donirala djeca i roditelji iz osnovnih i srednjih škola, dječjih vrtića i gradskih ustanova.

Cilj ove akcije je da djeca iz prakse uče o biljnom svijetu te o važnosti očuvanja našeg okoliša, ovaj voćnjak postati će mjesto škole prirode o kojem će zajedno voditi brigu učenici, učitelji i djelatnici  Komunalca tokom cijele godine. Voćnjak će biti mjesto edukativnih aktivnosti koji će se tradicionalno svake godine dosađivati novim sadnicama kako bi se sačuvale autohtone sorte našeg podneblja.

Pozivamo vas da se pridružite i zajedno s nama podržite ovu hvalevrijednu akciju, učinimo zajedno naš zeleni grad još zelenijim.

Zahvaljujemo svim građanima, ustanovama, tvrtkama i udrugama koje će doprinijeti ozelenjivanju vlastite životne i radne sredine.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod