Kiosci – prodavaonice

Na tržnici se nalaze kiosci i prodavaonice u kojima se prodaje meso, riba, kruh, burek medičarski proizvodi, mješovita roba, cvijeće, svijeće i lampaši, te pružaju razne uslužne i ugostiteljske usluge (popravci obuće, izrada ključeva, ponuda tekstila i odjevnih predmeta, ponuda obrtničke drvenarije širokog spektra proizvoda, prodaja poljoprivrednih alatki, zaštitnih sredstava, sitne poljoprivredne mehanizacije, robe široke potrošnje i proizvoda za kućne ljubimce).

 

Za prodaju mliječnih proizvoda, meda, jaja i domaćih kolača predviđen je zasebni zatvoreni prostor s 3 rashladne vitrine i ukupno 15 prodajnih mjesta. Ova prodajna mjesta, kao i stolovi na zelenoj tržnici daju se u godišnji zakup temeljem javnog natječaja početkom travnja svake godine.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu