Sajmište

U Koprivnici se tradicionalno već stoljećima ponedjeljkom održava sajam na kojem se odvija prodaja poljoprivrednih proizvoda, poljodjelskih alata, predmeta za kućnu uporabu, proizvoda tradicionalnih obrta (bačvarski, limarski, tkalački, obućarski, kožarski i krojački), ugostiteljskih usluga i rabljene robe.

 

Ukupnu ponudu na sajmištu gotovo je nemoguće nabrojiti.

 

Tijekom svibnja na sajmištu se održavaju ‘Dani travnjaka’ koji su obično vrlo dobro posjećeni.

 

Sajmišni prostor iznajmljuje se i za zabavne igre, gostovanja cirkusa, konjičke turnire, izložbe pasa i druga događanja.

 

Na gradskoj tržnici i sajmištu maloprodajni promet mogu obavljati pravne i fizičke osobe, ukoliko zadovoljavaju uvjete propisane zakonom i drugim propisima.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu