U sklopu Europskog tjedna mobilnosti obilježen Dan zaštite ozonskog omotača

Dana 16. rujna 2019. godine održano je obilježavanje Dana zaštite Ozonskog omotača na Zrinskom trgu u Koprivnici te u Đelekovcu na igralištu Osnovne škole „Mihovil Pavlek Miškina“. Obilježavanje je organizirano u sklopu projekta „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji“ čiji nositelj je Grad Koprivnica

Događaj je bio namijenjen djeci predškolske i osnovnoškolske dobi s područja grada Koprivnice i općine Đelekovec. Djeci je približena tematika održivog gospodarenja otpadom s posebnim naglaskom na ponovnu upotrebu otpada, a s ciljem stvaranja manjih količina otpada uopće.

Uz Mirka Reciklirka, ovoga puta na događanju sudjelovao je i robot sastavljen od otpada koji je djeci predstavljao posebnu atrakciju te inspiraciju za izradu malih robota od prethodno sakupljenog plastičnog, metalnog i papirnog otpada.

Ukupno se natjecalo 180 djece  iz DV „Tratinčica“, „Igra“ i „Smiješak“, OŠ „Braća Radić“, „A.N. Gostovinski“, „Đuro Ester“ te COOR „Podravsko sunce“ te 120 djece iz DV Đelekovec, DV Drnje i OŠ Mihovil Pavlek Miškina. Svi sudionici nagrađeni su medaljama.

Projekt „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.141.160,22 kuna od kojih je 832.488,20 kuna sufinancirano iz europskog Kohezijskog fonda.
Cilj projekta je  podići svijest naših građana i stanovnika okolnih mjesta o važnosti održivog gospodarenja otpadom.


Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Grada Koprivnice.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod