Unikatna božićna jelka ispred Upravne zgrade GKP Komunalac

U petak, 4. prosinca 2015. učenici i učitelji iz COOR Podravsko sunce zajedno s djelatnicima Komunalca okitili su božićnu jelku ispred Upravne zgrade Komunalca.

Unikatna božićna jelkaIMG_9909IMG_9905IMG_9917IMG_9923 IMG_9931
Uoči božićnih blagdana, djelatnici Komunalca osmislili su temu ovogodišnje jelke i kreativnu radionicu na kojoj su zajedno s djecom iz COOR Podravsko sunce izradili božićne ukrase. Unikatni ukrasi koji krase jelku izrađeni su od recikliranih materijala. Stare, već korištene teglice postale su božićni ukras – zvončići.
Dvadeset starih teglica obojili su djelatnici Komunalca, a kreativno ih oslikala djeca iz COOR Podravsko sunce. Na oslikane bež teglice sa motivom pahuljica stavljene su mašnice bež boje sa tirkiznim detaljima.
Na kraju druženja, GKP Komunalac nagradio je svako dijete poklon paketom te se na taj način zahvalio na pomoći i suradnji vrijednim i kreativnim učenicima COOR Podravsko sunce.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca

Na temelju Odluke Uprave broj: 12203/19  od 21. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca d.o.o.

Na temelju Odluke Uprave broj: 11866/19  od 13. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod