Zelenom radionicom „Mali vrtlari“ sadili biljke

U petak, 30. kolovoza 2019. u 10.00 sati u dvorištu kina i knjižnice, Komunalac je u suradnji s knjižnicom i čitaonicom „Fran Galović“ održao zelenu radionicu za djecu „Mali vrtlari“. Voditeljica radionce bila je Nataša Njegovec, ing. hortikulture iz Komunalca.

Sudjelovalo je dvadesetak „Malih vrtlara“ koji su kroz rad naučili na koji način se razmnožavaju trajnice i koje vrijeme je najpogodnije za sadnju, kako pripremiti supstrat za sadnju ( DOMKO) te kako postupati sa novo rasađenim biljkama.

Rasađivala se biljka čuvarkuća prilikom čega su djeca naučila na koje načine mogu koristiti blagodati ove biljke. Nakon što su zasadili čuvarkuću u glinene teglice, uredili su žardinjeru koja će krasiti pročelje knjižnice.

Na radionici su se koristili eko materijali, kako bi djecu i ovim putem potaknuli i naučili da je važno čuvati majku prirodu.

Mali vrtlari
JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod