Kom.Net

Poštovani korisnici, sa željom da Vam omogućimo svakodnevni uvid u stanje Vašeg računa predstavljamo Vam novu Kom.Net uslugu. Putem nje mogu se vidjeti podaci o prodajnom mjestu, financijski detalji ili podaci o očitanjima. Svi se podaci ove aplikacije osvježavaju jednom dnevno.

 

S obzirom da je navedena aplikacija u fazi uvođenja i testiranja, mogući su problemi u njenom radu te Vas stoga molimo za razumijevanje.

 

Korisnici usluge odvoza industrijskog otpada moći će putem ove nove aplikacije naručiti odvoz kontejnera.

 

Da biste mogli koristiti ovu uslugu, potrebna je prethodna registracija. Uputa za registraciju i korištenje Kom.Net-a nalazi se u niže navedenom dokumentu.

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2020. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.