Minglanje u parku

Grad Koprivnica i Sportski centar Cerine Vas pozivaju na Minglanje u parku, 13. svibnja, u subotu od 10:00 do 12:00 sati!

Sve ljubitelje sportskog i timskog duha očekuje bogat program pod vodstvom stručnih trenera iz Cerina – Zumba, dance fitness, pilates.  Trening će biti prava plesna poslastica u kojoj će uživati svi oni koji vole pokret i gibanje u ritmu, a sigurni smo da je takvih puno.

O glazbenoj kulisi brinut će DJ LOCI, a za naše najmlađe posjetitelje bit će osiguran poligon Sportskog centra Cerine, prezentacije Hrvačkog kluba Podravka, kluba tajlandskog boksa Samurai te Lino kutak.

Gradski park pokazat će svoje novo ruho i pretvoriti se u zelenu oazu, kao stvorenu za opuštanje za sve generacije – djecu, tinejdžere, odrasle, mame i tate, bake i djedove!

Grad Koprivnica, zajedno s Podravkinim gastro promotorima za sve će posjetitelje osigurati zdrave voćne i povrtne smoothie – napitke koji će vas osvježiti i ispuniti potrebnim vitaminima.

Isto tako moći ćete kušati razne zdrave zalogajčiće obrta i OPG-ovca iz naše Županije.

Za one koji se subotama vole opustiti uz lagano štivo, na raspolaganju je i mala čitaonica na otvorenom – PAR Kitica gradu, gdje će Koprivničke autorice i autori čitati pjesme i prozu koja govori o gradu, a svi posjetitelji moći će upisati svoj stih za Grad Koprivnicu.

Također, pozivamo sve da sudjeluju u projektu Zeleni katastar te se fotografiraju zajedno s omiljenim stablom iz Gradskog parka i imenuju ga te fotografiju objave na Facebook stranici Komunalca koji će tri najkreativnija naziva nagraditi.

Zelenom katastru pristupa se putem web adrese http://gis.koprivnica.hr te klikom na gumb „imenuj stablo“ nakon kratke registracije možete dodijeliti naziv stablu koji će biti dostupan i vidljiv svima preko javnog gis-a.

Minglanje2017

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

Otvoreni javni natječaj za zakup poslovnog prostora na katu Poslovnog centra „Pevec“ u Koprivnici, Radnička cesta 10

Sukladno Odluci Uprave broj: 9613/19  od 11. rujna 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica, raspisuje Otvoreni javni natječaj ...

Opširnije

Javni natječaj za davanje u zakup prostora za izlaganje ispred drvenih štandova zatvorenog tipa

Na temelju Odluke Uprave Društva broj: 9386/19 od 4. rujna 2019. godine, KOMUNALAC d.o.o. raspisuje Javni natječaj za davanje u ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod