Suradnja GKP Komunalac i Fakulteta organizacije i informatike

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. i Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina sklopili su Sporazum o suradnji u području istraživanja i obrazovanja.

20170224_1313531-1030x579Sporazumom je dogovorena suradnja u pripremi i provedbi projekata od zajedničkog interesa pa tako i u okviru projekta Internet stvari – okvir interoperabilnosti (IoTIF) pod vodstvom prof.dr.sc. Nevena Vrčeka.

Prilikom posjete istraživačkog tima projekta IoTIF poduzeću Komunalac koje je predstavljeno od strane predsjednice Uprave, gđe Maje Hleb ostvareni su inicijalni dogovori oko suradnje na projektu.

Ideja je da se istraživački tim u okviru aktivnosti projekta vezanih za eksperiment interoperabilnosti pametnih uređaja uključi u automatizaciju nekih procesa poduzeća Komunalac.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo i nada u uspješnost suradnje te želja za daljnjom  suradnjom u budućnosti.

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca

Na temelju Odluke Uprave broj: 12203/19  od 21. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca d.o.o.

Na temelju Odluke Uprave broj: 11866/19  od 13. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod