Zaigrajte nogomet u kavezu i podržite Udrugu mladih koprivničkih matematičara

Dana 23.veljače od 10:00 do 14:00 sati u svrhu podrške Udruge mladih koprivničkih matematičara ( UMKOM) održat će se Cageball turnir – turnir nogometa u kavezu na katu trgovačkog centra Pevec. UMKOM je osnovan s ciljem promoviranja prirodnih znanosti s naglaskom na matematiku. Okuplja darovitu, talentiranu, kreativnu djecu i mlade te istomišljenike i zaljubljenike u STEM područje.

 

Članovi udruge ostvaruju ciljeve provođenjem raznih projekata, a jedan od važnijih je sudjelovanje na međunarodnom natjecanju euroMath u Cipru za koje su zatražili podršku šire zajednice.

 

S obzirom da Grad Koprivnica i Komunalac podržavaju različite volonterske akcije, kao i sudjelovanje mladih u sportu i znanosti i ovaj puta smo se odazvali pozivu kroz organizaciju ovog turnira. Ujedno ako dosad niste imali priliku uživo vidjeti što je to Cageball, savršenu priliku za to imate ovu subotu 23. veljače 2019. kada će Komunalac biti domaćin Cageball turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prilikom prijave i dolazaka ekipa na turnir, svaki igrač po želji može dati dobrovoljni prilog za Udrugu mladih koprivničkih matematičara kao podršku ovom projektu. Ekipa se sastoji od minimalno 4 igrača. Prijava ekipa moguća je do 20.02.2019. Za pobjednike turnira osigurane su i simbolične nagrade.

 

Na početku turnira mladi će matematičari predstaviti primjenu matematike u svakodnevnom životu kroz dosadašnja postignuća u projektima. Ujedno će tijekom turnira biti predstavljeni razni sportovi i sportski klubovi koji su se odazvali ovoj inicijativi. Važno je naglasiti da je cilj ovog turnira podrška zajednice UMKOM-u kroz veselo druženje i poticanje na aktivnost svih dobnih skupina.

 

Pozivamo vas da prijavite svoju ekipu do 20. veljače i podržite mlade talentirane matematičare u ostvarenju projekata koji su pred njima. Prijave i  informacije na broj telefona 048/ 251 – 856 ili mailom na petra.bijac@komunalac-kc.hr

 

JAVNI NATJEČAJ

Na temelju članka 32. Zakona o udrugama “Narodne novine broj 74/14.) i članka 13. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije od 10. srpnja 2018. godine, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. objavljuje:

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2019. godinu

newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti vezane uz GKP Komunalac d.o.o. prijavite se na naš newsletter.

Kom.Net

Zanima li Vas možda što je to Komnet? Registrirani korisnici upišite Vaše pristupne podatke za ulaz. Zaboravili ste Zaporku?

Novi korisnici registrirajte se OVDJE.

POSLOVNI SUBJEKTI

- FINA e-Račun
- Pantheon e-Račun

 
KUĆANSTVO

- Svi računi web portal
- ePošta

Želite prijaviti komunalne probleme i ubrzati njihov popravak?
Opiši problem – Slikaj – Šalji!
 
Pristupite servisu putem web sučelja ili mobilne aplikacije.

Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca

Na temelju Odluke Uprave broj: 12203/19  od 21. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Komunalca d.o.o.

Na temelju Odluke Uprave broj: 11866/19  od 13. studenog 2019. godine, Gradsko komunalno poduzeće KOMUNALAC d.o.o., Mosna ulica 15, Koprivnica, ...

Opširnije

Javni natječaj “Isklikom za davanje u zakup prodajnih mjesta (stolovi) na Gradskoj tržnici u Koprivnici uoči blagdana Svih svetih.

Na temelju Odluke Uprave broj 9614/19 od 11. rujna 2019. godine i članka 8. Pravilnika o tržnom redu (Glasnik Grada ...

Opširnije

TRAŽILICA POKOJNIKA

Pristup tražilici pokojnika
*desktop verzija

 

GIS aplikacija – tražilica pokojnika
*mobilna verzija
OR kod